Takk GUUUD for at vi er uthvilte og våkne såpass tidlig, for i dag føler jeg det kommer til å gå slag i slag. Det er fitting, makeup & hair om tre timer, og før den tid skal det dusjes, spises og drikkes mengder med kaffe – gjerne tas noen bilder til sosiale medier også. Energien skal ikke være halvveis i dag altså, nu kjör vi! Jeg er 99% sikker på hva jeg skal ha på meg, og jeg GLEDER MEG til å vise dere den fantastiske buksa! Jeg elsker bukser med innsnevret midje og vide ben, og får jeg viljen min er det nettopp dette dere får se meg i på catwalken i dag.

Når det er sagt, husk å tune inn på DENNE SIDEN mellom 19 og 21 norsk tid i kveld! Her sender jeg live fra New York Fashion Weeks berømte backstage, og dere får et lite innblikk i hva vi egentlig driver med her nede. Jeg har riktignok en fucked up storetå som ikke har reagert på de to siste antibiotika-kurene, så hva slags sko jeg skal gå med i dag kommer nok til å avgjøre hvor pen denne catwalken blir, haha! Senere i kveld blir jeg å finne på snap og insta under brukernavnet HAUGAARD91 – hvor jeg også kommer til å sende litt live.

I kveld blir det felles italiensk middag på lik linje som i fjor, og hodeputa får besøk tidlig. Vi skal nemlig opp i helikopter i samarbeid med HELINY.COM igjen i morgen tidlig, så byturen får vi spare til i morgen! Ønsk meg lykke til ♥

BILDENE ER FRA KEPAZAS AW17 KOLLEKSJON, NYFW FEBRUAR 2017