LOKAL TID: 07.50

Altså wow, for et hotell! Dette er virkelig level-up fra forrige gang jeg var i New York, haha! Hotellpersonalet er superhyggelige, hotellet ligger et steinkast fra Grand Central Station og vi ligger lokalisert midt i Midtown, Manhattan med et kvarters gange til New York Fashion Weeks arena, Stewart Hotel. Hotellet er stort og bygger seg opp over 16 etasjer, og det er rent, nyoppusset og trendy. Bare sjekk marmorflisene på badet, da! Jeg og Jannie har fått en kingsize-bed på 120×120 centimeter, og selv om vi til og med deler dyne merker vi ikke at vi ligger i samme seng!

Jeg tok en sovepille på flyet og sov bokstaveligtalt fra Gardermoen til New York, og selv om det var ganske kraftig turbulens og en langt-ifra-perfekt landing, klarte jeg å holde nervene i sjakk. Når jeg våknet etter 7-8 timer derimot, var jeg så svimmel, tørst, sulten og tissatrengt at jeg trodde jeg skulle dø, haha! Vi klarte å krabbe ombord på et AirTrain og over på A-linjen ned til Manhattan, før vi kastet oss på 7’er-banen mot Grand Central hvor vi slukte to pizzastykker og en sukkerholdig brus for å få litt energi. Fordelen med å ha vært her før er jo stor, for jeg kan T-banesystemet ut og inn, og med appen «NYC subway» er jo livet på Manhattan lekende lett! Ukespass på metroen koster 32$, og tilsvarer 10 enkeltturer, så det lønner seg selvom vi kun blir værende i 4 dager.

I dag våknet vi før 06, uthvilte etter flyturen og klare for en ny dag. I dag er det New York Fashion Week dere!