HEI FRA DRAMMEN! Haha, jeg skjønner ikke hvorfor jeg tok med macen på tur denne gangen.. Jeg har jo omtrent ikke sett innsiden av hotellrommet! Det har virkelig gått i ett hele helgen, fra morgen til kveld, fra torsdag til søndag. Bloggen har blitt nedprioritert, men jeg har vært såpass aktiv på sosiale medier at jeg har fått en mobildatasmell på 1200 kroner bare på et par dager. Men sånn er det når alt skal dokumenteres, og New York Fashion Week er jo virkelig noe som må dokumenteres, eller hva? Dessverre har jeg sykt uflaks med macen min, IGJEN! Forrige mac varte i akkurat to år før den tok kvelden (og Apple har jo ingen garanti over to år) og nå ser det ut som denne tar kvelden også, etter to og et halvt. Datamusa har sluttet å fungere så jeg er helt avhengig av ekstern mus, og det er fysisk umulig å kopiere noe. Altså, programmene avsluttes når jeg prøver å kopiere f.eks en lenke. Hva faen, Apple?!

Uansett.. Jeg har vært så heldig å få gå TO show i år, både for Pernille Fristad på fredag og for Kaftan Citra på lørdagen. Pressebildene er fortsatt ikke publisert, men her er noen backstagebilder fra det første showet, Kepaza. Jeg skulle gjerne vist dere et par filmer også, men de kan dere sjekke ut på FB-siden min ved å søke opp navnet mitt. Jeg får altså ikke linket direkte til videoen heller! LIVET ASS </3

Sjekk disse delikate fargene da, dere! Jeg har plukket meg ut et par favoritter!

Backstage hvor magien skjer. Fitting, negler, hår og makeup!

Fashion Gallery, New York Fashion Week. Her har dørene nettopp åpnet for publikum!

Et nytt modellpass til samlingen. Dette er bare helt sjukt… Jeg på New York Fashion Week? To ganger på ett år? Tenk at jeg kun har gått catwalk fire ganger i hele mitt liv, og at tre av de har vært på en av verdens største arenaer for mote! HAHA, jeg dør bare av å tenke på det. Hadde det ikke vært for Top Model så hadde jeg aldri fått oppleve disse syke tingene. For en helg, for en gjeng! Dette ga for første gang mersmak – og det trodde jeg aldri at jeg skulle si.