09.30:
Endelig en fridag – jeg trenger søvn! Jeg våknet til at kjæresten står på kjøkkenet og lager ekte cowboyfrokost med egg, bacon og tomatbønner. Hundene hadde allerede fått dagens første tur med han, og jeg fikk to ekstra timer i morgenkåpa før dagens første ærend.

10.00:
Jeg pakker siste rest før avreise mot Italia, og finner ut at jeg mangler essensielle ting som barberhøvel, q-tips, toner til ansiktet og neglelakk. Skriver det ned på en liste, forbereder en kopp te med honning, og pusher ut dagens første blogginnlegg.

10.30:
Dusjer og vasker håret, og tenker at jeg må huske å ta med den gode shampooen og balsamen på tur.

10:45:
Lager en iskaffe og venter på at håret skal tørke. Ser en episode Special Victims Unit.

11.25:
Finner ut at jeg er forsinket til en vippetime, så jeg kaster på meg den nye mjukis-dressen fra Zara og løper i bilen.

11.33:
Forbereder meg på å ligge to timer på benken med øynene lukket. Sjekker mail for å se om jeg har fått noen flere hentemeldinger på pakker som skulle komme før avreise, sender noen snaps og reklamerer litt for Ambience som faktisk gjør jobben med å få meg klar til bryllup i Italia i morgen.

14.00:
Ferdig med vipper og bryn. Løper av sted til postkontoret og henter pakker Nivea og Richmond & Finch. Venter fortsatt på en pakke fra Coolstuff.no. Blir litt stresset og maser på både Bring via telefon, og den stakkars mannen på posten. «Kanskje den kommer med kveldsleveringen»..

14.20:
Hjemme igjen. Spiser to rundstykker med ost og skinke mens jeg pusher ut et nytt blogginnlegg. Ser på at kjæresten pakker, tar oppvasken og henger opp den siste klesvasken. Innser at jeg er jævlig bortskjemt mens jeg tømmer mailboksen.

15.00:
Inn i bilen igjen. Drar å besøker bestevenninnen min i det nye huset og overleverer noen ting hun har hatt hos meg. Vi skravler, leker med sønnen og tar en Pepsi Max før jeg må ut på et nytt ærend.

15:10:
Fremme hos mamma som har tryna i skogen og forstuet ankelen. Hjelper henne med klesvask og det å fysisk finne mail-appen på telefonen (det er outlook du har mamma, ikke hotmail!). Tar imot en kjole hun tydeligvis har lånt av meg mens jeg var i New York og sier hade før jeg reiser på to ukers ferie.

17.00: Drar innom Rema 1000 for å handle inn det kjæresten trenger for å lage mac & cheese. I bilen på vei hjem ringer jeg et par ekstra ganger til Bring og postkontoret for å lokalisere pakken min. Får samme beskjed. «Prøv igjen senere»..

17.15:
Endelig hjemme! Jeg pakker ned de siste sakene, typ toalettsaker og makeup, og zipper igjen kofferten. Kjæresten finner ut at jeg har brukt den nye, dyre sekken hans på vei til Gaustatoppen for en måned siden, og at jeg tydeligvis har glemt å tømme den da jeg kom hjem. Der lå det visst en gammel shake av noe slag (umulig å si basert på den grusomme lukta) som har lekket ut i hele sekken. Sekken ble vasket, men lukta har ikke forsvunnet. Det stinker fortsatt mugg..

18:00:
Han lager middag, jeg forbereder blogginnlegg for den kommende uken. Jeg har en del annonsørinnhold som skal ut, og det må nøye planlegges mellom alt annet som skjer her på bloggen.

18.30:
Special Victims Unit og middag på sofabordet. Endelig tid til å slappe av!

19.30:
Hentemelding fra posten! Jeg pakker med meg chihuahua og bur, og drar med meg kjæresten på biltur. Vi henter først pakke, så er planen å levere bikkja til de som skal passe han i Lier. Vi (ehm, jeg..) tok feil av klokkeslettet, så vi dro på sightseeing for å slå ihjel litt tid. I LIER! Jeg viste stolt frem Lier mentalsykehus, Lierbyen, Heggtoppen og bygdetunet. Ikke stort mye å skryte av der, nei..

20.30:
Får endelig levert bikkja. Siste ærend er herved i boks!

21.15:
Endelig hjemme. Innser at tekoppen fra tidligere i dag fortsatt står tom på benken med tepose og honning i. Gir vannkokeren et nytt forsøk, og får endelig drukket dagens kopp. Hopper så i dusjen, klar for å barbere vekk de siste stubbene før avreise. Slenger meg i sofaen med morgenkåpa på, og senker skuldrene før leggetid.

23.30:
Legger meg. Våkner og stikker til Torp for å fly til Italia. Finner ut at jeg glemte både neglelakk, shampoo, balsam og toner til ansiktet. Glemte forsåvidt handlelappen når jeg faktisk var ute å handlet også…