SICILIA - MAFIABYEN FRA THE GODFATHER

SARDINIA - DEN VAKRE BYEN MED DE KJENTE STRENDENE

Nå er vi på skipet på vei mot Palma de Mallorca, og vi har nettopp lagt fra oss et par dager i Sicilia og Sardinia. Kjæresten min hadde et sterkere forhold til den første destinasjonen basert på The Godfather og noen enkle søk på Google, mens jeg gikk fullstendig uvitende i land og ble sjokkert over den relativt fattige byen som møtte meg i Palermo. Selv likte jeg Sardinias Cagliari bedre da den for min del hadde mer å tilby både på mat – sightseeing – og shoppingfronten. Jeg endte blant annet opp med å handle med meg halve beauty-sortementet til Kiko Milano… På begge øyene tok vi for oss kulturelle minner, og vi besøkte ulike kirker, torg og palass. Jeg skal ikke gå fullstendig i dybden i hvert eneste blogginnlegg på denne turen, for da ender vi opp med å bruke 50% av tiden ombord foran macen, men når jeg kommer hjem skal jeg sette meg ned å skrive en egen TripAdvisor på byene og øyene vi besøker iløpet av cruiset. Når det er sagt, er min personlige mening at Sardinia trumfer Sicilia. Både på utseende, shopping og strender. Når det kommer til det kulturelle og historiske har kanskje Sicilia mer å tilby, men mer om dette senere. Nå skal vi ned på dekk 6 for å se kveldens show! I går ble vi underholdt av Dantes Inferno, og det var helt magisk! I kveld står flamenco-showet «Pura Pasion» på menyen, og vi gleder oss!