Er det en ting jeg tenker mye på, så er det hvordan jeg kommer til å se ut når jeg blir eldre. Jeg lærer mye av å se på foreldregenerasjonen, og ser hvilke tiltak som bør settes igang i tidlig alder. En av tiltakene er solbeskyttelse, og jeg prøver å være nøye med å smøre meg daglig, spesielt når jeg er i varmere klimaer, på fjellet, eller om jeg nettopp har gått gjennom en dyprensende hudpleie. Dessverre glemmer vi at solen har like stor effekt gjennom et lett skylag. Vi glemmer også at vi kan bli solbrente på vinteren. Og om du er som meg og går til en hudpleier med jevne mellomrom, så kan det også påvirke hvordan huden din oppfatter strålingen fra solen. I uken som var befant jeg meg både i et varmere klima, og jeg tok en syrepeeling av ansiktet for å fjerne urenheter og pigmentflekker forårsaket av solen fra tidligere da jeg ikke var like flink med beskyttelse. Denne sommeren har jeg derimot beskyttet ansiktet med solfaktor 30 eller 50. Ikke bare for å unngå pigmentforandringer og solbrenthet, men også for å forebygge rynker. Solfaktor 50 smører jeg også nedover mot brystet. Det er nemlig der linjene kommer fortest når man blir eldre, og det er det lett å glemme.

Her er produktene jeg bruker fast. NIVEA anti-age face cream med solfaktor 30 for ansiktet. Solfaktor 50 på plasser jeg lett kan bli brent, eksempelvis bryst, skuldre og føtter. Solfaktor 10 og 15 til svak ettermiddags- og kveldssol, og et eget baderomssortement med dusjsåper og bodylotions. I dusjen har jeg enda flere produkter, men disse kan jeg skrive om en annen gang. Det er en fryd å låne dusjen vår, for her er det nemlig tre stappfulle hyller av fantastiske produkter for alle områder, for begge kjønn!

VISSTE DU FORRESTEN AT NIVEAS NYE SOLKREMER IKKE SMITTER AV PÅ KLÆR?

Favoritten til kroppen når jeg har opparbeidet meg et underlag er denne, «protect & bronze». Den beskytter, men fremskynder også brunfargen. Den tåler en god del vannsprut, og beskytter mot både UVA og UVB-stråler. I tillegg så er den oljebasert, og da føler man seg automatisk mye freshere der jeg ligger i solsengen. Am I right?


Neste uke skal jeg ha en konkurranse med NIVEA hvor dere kan stikke av med en premie på 1560,- kroner! Følg med ♥