Fortvil ikke! Samboeren min jobber på sjøen, så jeg har lært meg å se lyst på det å være alene hjemme. Bli inspirert!


Du kan synge så høyt og jævlig du bare vil, og det er forhåpentligvis ingen som vil høre deg. Kanskje får du et merkelig blikk eller to fra naboene eller tilfeldig forbipasserende som tror du skriker etter hjelp fordi du er i ferd med å dø, men who cares?

Du kan bæsje med toalettdøren på vidt gap, og sitte så lenge du vil på telefonen uten å skamme deg. Du kan se den nye videobloggen til Mammatilmichelle eller sjekke mystoryen til Komikerfrue i fred og ro! #DontJudgeMe sa jeg..

Du kan danse rundt i bestemortrusa. Du vet, den mest behagelige mensentrusa kjæresten din hater. Ikke lat som du ikke har den. Alle har undertøy kjærestene ikke digger! Min er blå og rød med blonder, og faktisk ikke såå stygg som han skal ha det til..

Du kan spise absolutt hva du vil uten noen innvendinger eller forslag. Selvfølgelig er det koselig å spise sammen, spesielt når han lager middagen, men å ligge i sofaen med bestemortruse, dyne og beina på bordet med tacolefsa i hånda er gull!

Du kan ta skamløse selfies! Stå opp tidlig nok til å rekke både hår og makeup før lyset viser seg fra sin beste side, og fyr løs med telefon eller kamera – kanskje du til og med går «all in» og tar frem kamerastativet! Hello there, you sexy thing!

Du kan innta sjøstjerneformasjon i senga uten at en kjeft bryr seg. Du kan til og med få lov å sove i morgenkåpa når du fryser, for det er ingen kjæreste der som vil tvinge deg til å ligge naken i skje for å holde varmen!

Du kan se på tv-programmene han hater. Bloggerne, Skal vi danse, Kakekrigen, Luksusfellen, The bachelor, and the list goes on.