God ettermiddag! Her sitter jeg på kjøkkenet og ser på solen gjennom skitne vinduer som desperat trenger en vask før vinteren. Det blir helgens gode gjerning fra min side, for jeg har virkelig ikke tenkt meg noen plass. Jeg har fått streng beskjed av legen om å holde meg hjemme på sofaen de neste ukene da både kroppen og toppen rett og slett har fått seg en aldri så liten knekk. Det har skjedd for mye, og mye har skjedd for fort. Jeg er konstant preget av stressutslett, svetteperler i pannen og ekstremt hjertebank, og nå har legen sagt at nok er nok – i alle fall for en stund. I går lå jeg i sengen til en venninne med uendelige mengder kinamat og så den ene kjærlighetskomedien etter den andre. Planen er å gjøre det samme i helgen før kjæresten min endelig kommer hjem igjen fra sjøen. I dag hadde jeg mamma på besøk i x-antall timer. Vi drakk te, hun lagde mat til meg, og jeg svarte på glemt mail etter dager med dårlig samvittighet og mangel på energi. Skulle tro jeg hadde et nettverk av støttekontakter!


I mørketiden er det alltid hyggelig å bli satt litt ekstra pris på, og her om dagen dumpet denne nydelige klokken ned i postkassen min. Det er en CASIO COLLECTION klokke, og den har jeg vært så heldig å få av favorittjentene i Bjørklund. Den passer helt perfekt til den nye fuskepelsjakken min i leopardmønster, og gull og sort er jo en sikker vinner – alltid. Jeg liker at den skiller seg litt ut. Den er retro-looking og har både stoppeklokke, digitale siffer og alarmfunksjon i tillegg til å være vannresistent. Den gir meg skikkelig 90-tallsvibber og er perfekt til chunky knits og kule kåper denne sesongen!

CASIOKLOKKE FRA BJØRKLUND HER // LEOPARDJAKKE FRA LINDEX HER