Desember nærmer seg med stormskritt, og de ulike bloggerne deler i tide og utide sine beste julegavetips til deg som skal ut på jakt etter noe som kan glede den du er glad i. Jeg kommer med en rekke julegavetips fremover, men DW fortjener et eget innlegg – bare se på de fantastiske søte julegaveinnpakningene de har kommet med i år! Daniel Wellington lager klokker for begge kjønn og alle aldre. Klokkene har et enkelt, minimalistisk og stilrent design, og er populære verden over. ALLE ønsker seg en klokke fra Daniel Wellington – til og med de eldre som ikke har fått med seg hvordan de ser ut. Den glir nemlig rett inn på alles håndledd, og blir der. Selv har jeg over ti klokker, men det er disse fra DW jeg bruker mest. De passer til jobb, møter, fritid og fest!

PSSST.. MED KODEN "HAUGAARD91" FÅR DU 15% RABATT PÅ ALT HOS DW - KLIKK HER!