Herregud, dette er så digg! Også såå enkelt, da! Du trenger tacolomper, lett creme fraiche, favorittkjøttpålegget, ost og feltsalat/ruccola. Selv bruker jeg pepperoni eller smårettskinke (sistnevnte er en soleklar favoritt!) og feltsalat. Fullkornslompene til 19 spenn fra Rema 1000 funker fjell, og dette kommer til å bli din nye livrett – i hvertfall for en periode. Med vennlig hilsen hun som har spist denne hver dag de siste to ukene…… Shame on me. Går sikkert lei snart. Eller ikke..

DET TAR CA 5 MINUTTER Å LAGE DENNE LUNSJEN:

Smør en spiseskje creme fraiche utover lompen, og etterlat en liten centimeret ytterst. Dette blir skorpen som du holder i! Strø kjøttpålegget over, og dekk med ost. Kast «pizzaen» over på en rist med bakepapir, og inn i midten av ovnen på ca 210 grader. La den steke i 3-4 minutter til osten smelter og lompen blir gyllen. Ta den ut, strø over salat, og gå over med en pizzarulle. Og VOILA!