God ettermiddag ♥ Gjett hvem som har fyrt opp peisen og wattet opp julemusikken! Kurt Nilsen skriker over anlegget mens jeg drikker kakao og skriver mail. Jeg kunne ønske det var «lov» å pynte juletreet allerede nå, haha! I dag er forresten bloggens advendtskalender ferdigstilt, og jeg kan lokke med fantastiske premier hver søndag til en verdi av 5000 kroner – alt fra hudpleie til interiør! Følg med på Instagram-profilen min fra søndag 26. november. En heldig vinner trekkes hver eneste søndag frem til jul ♥ I dag har jeg hatt Markisemannen på besøk, og de slitne, stripete markisene fra 70-tallet er byttet ut med lekre, grå.

Bortsett fra det så er jeg hjemmeværende på femte dag. Den veggen har ikke blitt noe mindre synlig siden jeg traff den sist, og jeg skal tilbake til legen igjen på mandag. Det er rett og slett litt for mye som foregår i topplokket om dagen. For mye informasjon som må tas inn. I kombinasjon med høyt kortisol i blodet, dødsfall og begravelse, og mye fysisk stress og mangel på arbeidskraft på jobb har jeg rett og slett trengt en time-out. For første gang i mitt liv – det skal sies. Rutinene har jeg dog i behold, og jeg står opp til normal tid. Jeg spretter opp, spiser frokost, drikker iskaffe og lufter hunden før jeg setter meg ned på macbooken. Jeg teller ned timene til samboeren min kommer hjem, og satser på at han får meg tilbake i form igjen. Jeg har nemlig hørt at fysisk kontakt kan redusere stress, så jeg holder en knapp på at det hjelper! Satser på at han er hjemme i morgen eller onsdag kveld.

Men det er sant som alle rundt meg sier. Man har bare en kropp, så det er viktig å lytte til den, å ta vare på den ♥