HAPPY BLACK FRIYAY! ♥ I forrige blogginnlegg skrev jeg litt om de ulike black-friday tilbudene jeg har kommet over, men i dag skal jeg anbefale et helt fantastisk produkt! Jeg har fått helt dilla på spraytan, og føler meg så utrolig mye freshere med litt farge på kroppen – året rundt! Jeg har reist utrolig mye de siste tre årene, og selvom jeg stort sett har hatt en gyllen farge året rundt har jeg også et ess i ermet for de dagene jeg trenger en ekstra selvtillitsboost. Jeg kan umulig være den eneste som liker kroppen min bedre når den er brun, vel?! Nå er det julebordsesong, og jeg sprayer meg med selvbruning hver torsdag for å gjøre meg weekend-ready. En av favorittene er «chocolate» fra SunSpa. En spray er lett å bruke, tørker fort og som etterlater huden gyllen, glødende og fri for skjolder. Skjønnhetsproduktene mine får jeg forresten levert fra det supre teamet i Beautybrands.no:

BLACK FRIDAY:

I tillegg til å ha denne selvbruningssprayen på tilbud til 249,- kroner, har de også mange ulike dags – og timestilbud. Beautybrands.no kjører 20-80% rabatt på hele nettbutikken, og selger ut mange fantastiske produkter til latterlige priser! ♥