OBS: Konkurranse i bunn av innlegget! Jeg skal ikke brette ut om mitt eget sexliv slik mange andre bloggere gjør om dagen. Det holder jeg meg rett og slett for god til. I tillegg syns jeg litt synd på alle mannfolka som sitter hjemme og blir latterliggjort på disse store plattformene.. Det skal min få slippe! Det han derimot ikke får slippe unna er denne kule advendtskalenderen fra Coolstuff.no! Jeg grugleder meg til å åpne de daglige overraskelsene, og har allerede latt bestevenninnen min ta en titt på hva som befinner seg i de første eskene. Innholdet står nemlig printet under pakken, så her er det ikke lov å sniktitte! De kickstarter desember med en g-punktsmassasje, thats all I know. Herregud, at jeg blir med på det her. Spennende er det iallefall, om ikke annet! Kalenderen koster 1695 kroner, men har en verdi på ca 4200,- så om du skal på leketøyshopping, eller er på jakt etter den perfekte gaven til å spice opp forholdet kan du like gjerne kjøre på med denne advendtskalenderen fra Amorelie!

ER DERE KLARE FOR TIDENES MEST SEXY KONKURRANSE? 
SJEKK UT HAUGAARD91 PÅ INSTAGRAM OG VINN ET GAVEKORT på 1000KR FRA COOLSTUFF.NO!