Kafébesøk, pepperkakebaking og turer i skogen. De siste dagene har vært fantastiske!

Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha kjæresten hjemme igjen. Dere har sikkert fått med dere at han jobber på sjøen, og nå er det helt kaos i turnusen hans, og vi vet aldri når han plutselig må dra. Det positive er at han like plutselig kommer hjem igjen, men i november har jeg ikke sett mye til han! I går tok han meg med ut på lunsj og shopping, og vi endte opp på stamstedet vårt Pigen. Her har de byens beste burger, så om dere er i området må dere svinge innom å spise The Mexican med ostedipp, løkringer, jalapenos, bacon og aaaaalt det gode, sterke tilbehøret en burger bør ha.

Etter kafébesøket dro vi til Ambience i Drammen hvor kjæresten bleket tennene. Resultatene våre kommer i morgen!

Deksel fra Ideal of Sweden - koden "AWNO" gir deg -20% rabatt!

Chelseabootsene er fra Blundstone (sponset) og blir årets vintersko på denne frøkna!

Når vi kom hjem fant vi ut at det ikke var noe poeng i å steke opp biffen vi hadde lagt til mørning og marinering tidligere på dagen. Vi var så sjukt stappet etter den burgeren og klarte oss faktisk på den helt frem til i dag! Pepperkaker derimot, det har man alltid plass til! Vi jukset med pepperkakedeigen til IKEA, og selvom kjæresten var skeptisk til både IKEA-deigen og nonstop-pynten i begynnelsen ser han ut til å like det svært godt der han sitter å sluker de nå.. Haha! Hundene har forresten fått seg nye outfits! Nala er ikke like enkel å overbevise, mens Jackson beholdt kostymet på med et smil – hvertfall så lenge det var mat på bordet. Og der kommer spørsmålet: er pepperkakedeig farlig for hunder? Spør for en venn.. ehehehe.

I dag derimot startet vi dagen med hjemmelaget panini og en lang og deilig tur på Spiralen i Drammen. Vi besøkte friluftsmuseet og vasset i snø til langt oppå leggene – til de små hundenes fortvilelse. Nå er vi slitne og klare for biff og fotballkamp med AS Roma. Kjæresten sitter klar med fotballdrakta på, så jeg regner med det er min tur til å stå på kjøkkenet 😉 GOD FREDAG!