01. Invitere nære og kjære på julemiddag, spillkveld og vin! Jo eldre jeg blir, desto mer setter jeg pris på roligere hjemmefester rundt spisestuebordet fremfor fyll, byturer og nach. Planen er å få til dette på bittelillejulaften!

02. Skrive en julegaveguide til dere! Jeg gjør som regel grundig research på tilbud og hva folk ønsker seg, og skriver ned lister og planlegger hva jeg skal kjøpe til hvem, og det i god tid. Julegavene mine er som regel en innertier!

03. Handle inn mer julepynt. Treet er pyntet og pepperkakehjertene er hengt opp i vinduene, men jeg vil ha mer lys både i vinduer, på balkongen og i buskene utenfor inngangsdøren. Jeg fikk sjokk når jeg gikk opp på loftet forrige uke og skulle pynte til jul. Har julepynten min alltid vært så stygg, eller har jeg virkelig endret så smak?!

04. Planlegge nyttårsfeiringen. Det er ingen hemmelighet at jeg liker å stelle til festligheter og arrangementer for vennegjengen, og selv om jeg er invitert andre steder i år er det noe eget med det å ha alle sine beste rundt seg mens vi går inn i det nye året, og ikke bare venners-venner.

05. Julemorgen med fetteren min har blitt en tradisjon, og forhåpentligvis blir det strømpe, sjokoladekake og tegnefilm på sofaen min i år også! Kanskje jeg til og med klarer å snike med meg samboeren min – om han ikke er på sjøen, vel og merke..