Coolstuff.no er et trygt og kreativt nettsted jeg har samarbeidet med i over to år, og jeg finner stadig vekk nye duppedingser jeg ønsker meg i hjemmet. Her har jeg også handlet mange av årets julegaver, og i dag skal jeg dele mine beste julegavetips til både mor og far, kjæresten, venninnen, andre familiemedlemmer og til sist (og kanskje minst) kjæledyret! Her er mine favoritter:


TIL DE SOM ER GLADE I Å LAGE MAT:

Tre personlige favoritter på kjøkkenet mitt er denne KitchPro stekepannen som er perfekt til egg, bacon og brune bønner til frokost, eller til middager der du ikke gidder å vaske opp flere små kjeler. Her kan du grille biffen samtidig som du varmer opp sausen og griller soppen! Stekepannen er også perfekt dersom du har kresne barn som for eksempel nekter å ha paprika i gryteretten sin. En annen favoritt er denne saltstenen med himalayasalt. Stenen legger du i ovnen eller på grillen og bruker den som stekeplate. Den salter og steker maten på en perfekt og sunn måte! Siste favoritt på kjøkkenet er dette litermålet som både måler i liter og kilo. Med sin innebygde vekt er den perfekt dersom du følger en oppskrift!

TIL DEN FESTLIGE VENNINNEN:

Hva er vel morsommere enn et ordentlig drikkespill? Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å spille beerpong! Det gir et skikkelig løft på stemningen på vorspielet, og er en skikkelig icebreaker dersom man ikke kjenner hverandre så godt. Coolstuff har kommet med beerpong i høyere klasse, nemlig PROSECCO-PONG! Proseccoglass med rosa baller – perfekt til venninnen som alltid arrangerer fest, søsteren din, eller den morsomme tanten. Jeg gleder meg til å spille dette på nyttårsaften!

TIL KJÆRESTEN:

Uansett hva kjæresten din jobber med, så trenger han å koble ut av og til han og. Kjæresten min er ivrig bruker av det nye badekaret vårt, så hvorfor ikke gi han en bærbar spa-opplevelse? Du kan også gi han litt hverdagsromantikk med 52 weeks of romance, et kjærlighetsspill dere leker en gang i uken hvor dere får ulike oppdrag om å glede hverandre! Eller du kan gå rett på sak og kjøpe hele advendtskalenderen til Amorelie og åpne alle lukene på julaften.. (Psst: kanskje ikke foran familien?).

TIL HAN SOM HAR ALT:

Denne fanget oppmerksomheten min med en gang! Et universalvektøy man kan ha i kortholderen eller på nøkkelknippet, hvor genialt er ikke det? I denne lille saken har du både flaskåpner, hermetikkåpner, knivegg, sag, skrutrekker, skiftenøkkel, linjal og kompass! Det er perfekt til mannen som har alt han trenger, eller penger til å kjøpe hva han vil. Denne lille saken har han garantert ikke tenkt på, og han trenger den mest sannsynlig mer enn mye annet!

TIL KJÆLEDYRET:

Uavhengig av hva slags dyr (men kanskje hvor mye det veier) er dette julegaven! Denne kattesengen plasseres i vunduet med sugekopper og gir kjæledyret ditt perfekt utsikt til livet utenfor de fire vegger. Huset vi bor i har i hovedsak vinduene pekende ut mot hagen, så dyrene får en ganske kjedelig utsikt. Med denne kattesengen kan jeg henge chihuahuaen i kjøkkenviduet så han ser alle hundene og kattene som går fordi. Det blir en del bjeffing (haha) men han er iallefall fornøyd! Sengen passer til katter, små hunder og gnagere. Den skal faktisk holde dyr opp til 10 kilo, men jeg trooor ikke jeg skal satse på å legge feite-Nala i den senga, for å si det sånn…

HVORDAN LIGGER DERE AN MED JULEGAVENE I ÅR? FERDIG?