SPONSET PREMIE

Good morning, sunshine!  Vi har kommet hjem fra Porsgrunn etter en langhelg hos begges familie, og jeg kjenner det er deilig å komme hjem til rutiner, treningsstudio, kontorplass og garderoben min istedenfor å leve i en bag, haha! Jeg elsker livet i Porsgrunn og kjenner jeg fint kunne flyttet dit ved sjøen når jeg blir eldre. Det er fint å være nær familien, spesielt barna som vokser så fort og de eldre man ikke aner hvor lenge man har. Vi har vært hestepassere på gården til samboerens familie, og jeg savner stallivet så utrolig mye! Dere visste vel at jeg har bodd på småbruk med egne hester? Jeg savner det å stå opp og fôre, møkke og ri. Det er virkelig noe annet enn livet i «storbyen»! Jeg tror man har godt av et lite avbrekk innimellom..

Som dere har fått med dere så har jeg en advendtskonkurranse gående, og jeg har allerede loddet ut et gavekort på Coolstuff.no til 1000,- kroner, fire goodiebags fra NIVEA og nå, en 60 minutters hudpleie hos Gentiana på Ambience i Drammen. Dette er luksus i førjulstiden, altså! Fri dere fra alt stresset og la kroppen hvile på benken mens ansiktet får en skikkelig rens. Alt dere trenger å gjøre er å klikke dere inn på min siste selfie på Instagram (HAUGAARD91) og følge instruksene. Lykke til ❥