❥ Good morning, snowflakes! Herregud, så kaldt det har vært i Drammen i det siste.. i går var det -13 utenfor kjøkkenvinduet mitt, og jeg kviet meg for å reise på trening. Bare tanken på å måtte skrape is og kjøre en kald bil var uutholdelig, så det ble rett og slett ikke noe av! Fresh Fitness-avdelingen jeg trener på er jo i full oppussing, og det blir utrolig rart (men også kult) at de endrer navn og utseende over julen. I januar kommer jeg tilbake til SATS BASE – hva nå enn det betyr. Noen av dere husker sikkert at jeg jobbet på Fresh? Hjertet mitt ligger liksom litt i Fresh-navnet da, men jeg skal vel overleve en bitteliten endring. Lokalene blir iallefall super-spreke med spenstige farger, stor frivekts – og crossfitavdeling og en lekker gruppetimesal! Det gledes!

DEKSEL FRA IDEAL OF SWEDEN - BRUK KODEN AWNO OG FÅ -20%

Nå spiser jeg opp pepperkakerestene (se så stygg!) og drikker jeg en stor kopp kakao med krem, noe som bare skjer i desember. Jeg får nemlig så dilla at jeg ikke orker det på ett år igjen, haha! Nå skal jeg straks ut å lufte hundene før jeg skal i et kjapt møte i sentrum. En kjent oslo-klinikk har bosatt seg i Drammen, og vi skal kikke litt på hvilke markedsføringsmetoder jeg kan hjelpe de med uten at det går på bekostning av de andre partnerne mine, så det blir spennende! Håper dere får en fiiinfin dag! ❥