Vippene er lange, tynne og få. Brynene er hårete og bleke under sminken. Dette må fikses før jul! Derfor skal jeg tilbake til Gentiana på Ambience i dag og bli ny. Helt ny blir jeg jo ikke, men volumvippene skal atter en gang legges på og brynene skal vokses og farges. Planen var egentlig å lage en makeup-tutorial til dere i dag, men på grunn av stor pågang hos Ambience før jul valgte vi heller å freshe meg opp så jeg er klar for jul og nyttår. Jeg har forresten antrekkene klare, og gleder meg SÅÅ mye!

I kveld er jeg invitert i et «ugly christmas-sweater party» hos et vennepar, og jeg har jaktet på den perfekte julegenseren overalt, til ingen nytte. Cubus her i byen er faktisk helt tomme, ikke bare i min størrelse, men i alle varianter! Og jeg gidder virkelig ikke å gå i gågaten for å måtte betale flere tusen for en julegenser jeg kommer til å bruke én gang i året. Så jeg har tre valg. Låne Caroline sin fantastiske og morsomme julegenser med printet «You ain’t getting shit», lage en selv, eller kle meg i en kjole og høye hæler og se helt dust ut i forhold til alle andre. Eller.. strengt tatt er det de som ser ut som idioter i de stygge julegenserne sine, men jeg har ingen stor trang til å skille meg ut i dag kjenner jeg. Planen er å reise hjem når de andre drar på byen. Jeg har lite energi om dagen og lave nivåer av stort sett alt, spesielt B12 og D-vitamin, så jeg har ingen planer om å våkne fyllesyk med det første.

HVA SKAL DERE I DAG? NOEN SOM HAR JULEBORD PÅ AGENDAEN KANSKJE?