I går satt jeg og samboeren på hver vår pc på kjøkkenbordet mens vi hørte på den nye låta til Ed Sheeran og Eminem – som forresten er ganske så kul, med tanke på at jeg ikke liker engelskspråklig rap. Kjæresten multitasket og lagde taco, mens jeg sendte årets siste bloggfaktura avgårde til Sverige. Jeg nevnte at det hadde vært en drøm å se Ed Sheeran live, og at det er noe jeg har ønsket meg i flere år. Jeg nevnte også at jeg hadde vært på Ticketmaster og holdt av to billetter, men at jeg ikke gadd å bruke 3500 kroner på en konsert som ikke engang var i Norge. Billettene var utsolgt, så jeg måtte vel bare vente til neste turné, noe som kan bli lenge til da han hinter til å legge musikkarrieren på vent for å drive med andre prosjekter (I know right, wtf).

Plutselig sier kjæresten min at Ed Sheeran har satt opp en ekstrakonsert i Gøteborg, og at han hadde blitt plassert i venterommet til Ticketmaster. Et lite øyeblikk senere satt han på to billetter. Jeg sendte avgårde fakturaen samtidig, og vi ble enige om å bruke en del av pengene på konsertbilletter, så nå sitter vi her med to billetter til Ed Sheeran i Gøteborg 11. juli! Jeg er så jævlig lykkelig!