Etter over en ukes bloggpause er jeg tilbake for å ønske dere alle et godt nyttår ♥ Her har det gått i ett med julefeiring, vennefester, familieselskap, nyttårskalas og egne prosjekter, og jeg har nytt fritiden fra blogg og sosiale medier og bare vært tilstede i øyeblikkene. Selve nyttårsfeiringen foregikk her hjemme, og jeg kjenner på formen at jeg ikke la meg før syv om morningen, haha! Nyttårsforsettene starter midlertidig i dag, og jeg kickstarter det spreke året med en langrennstur med en venninne og hundene. Jeg ser tilbake på 2017 med et stort smil om munnen, og tenker at alt jeg har opplevd det siste året ikke er til å tro. Jeg ble et kjent fjes etter Top Model Scandinavia, gikk TRE runwayshow som modell under New York Fashion Week, reiste verden rundt på TO forskjellige luksuscruise, fløy helikopter over Manhattan mer enn én gang, var i TO forskjellige og fantastiske bryllup i Italia, og ble enda bedre kjent med mitt livs største kjærlighet som i juni ble samboeren min. FOR ETT ÅR!

Jeg ønsker dere alt det beste for det nye året! ♥ Her er det allerede mye på gang, og jeg avslører litt etter litt fremover. ÆÆÆ!