Det skjer mye i kulissene om dagen, og selv om jeg er totalt utslitt så gir det meg mye glede i hverdagen å tenke på hvor bra fremtiden blir. Og fremtiden starter allerede til mandag med ny enebolig! Men om en liten stund skjer det noe enda større. Noe jeg har jobbet for i 7 år. Noe som var grunnen til at denne plattformen ble opprettet i det hele tatt. Jeg har fått meg fast jobb i mediebransjen! Etter en lang utdanning, 5 år som blogger, spaltist og frilansjournalist er jeg endelig der jeg vil være. DRM24 har ansatt meg som frontsjef og journalist, og jeg kribler i fingrene etter å lage gode artikler for alle drammensere – helt fri for betalingsmur! Så dersom du bor i området (eller bare vil følge med) anbefaler jeg dere å klikke LIKE på facebooksiden deres!

Forresten, så dere på Sophie Elises verden på torsdag? Når til og med bloggdronninga sier hun vil legge ned bloggen på sikt og jobbe med noe annet, DA er det på tide å få seg en wake-up call. Kanskje de på topp også burde få seg en utdannelse som backup? Jeg er så sinnsykt glad jeg pushet meg selv gjennom alle forelesningene selv om bloggen på daværende tidspunkt var på topp. Se hvor jeg er nå! 100% stilling som journalist og ny enebolig i tillegg til en veldreven blogg! Halle-fucking-lujah!