Jeg måtte le litt for meg selv når jeg dumpet denne bloggposten i kategorien «hverdag» nå nettopp. Som om overskriften beskriver noe som helst hverdagslig i det hele tatt!? Det verste: dette er hverken click-bait eller noen forsinket aprilspøk. Jeg sitter i skrivende stund hjemme med stumpen godt plassert på en nakkestøtte mens jeg propper i meg morfin, kortison og allergimedisiner. Denne frøkna startet nemlig hverdagen på legevakta, og symptomene var utslett i trynet og smerter i ræva. Noen tenker vel at dette er helt normalt etter en påskehelg med fyll og fanterier, men neida. Jeg har rett og slett tryna på langrenn og dukket i feil jacuzzi.

Så her sitter jeg da, med hele apoteket på fanget. Paracet, zyrtec, prednisolon, ventoline og nobligan er navnene på fremtiden de neste syv dagene, og det er i tillegg til å kjøre kroppen full av stoffskiftemedisiner, B12-sprøyter og andre vitaminer og mineraler. Jeg føler meg som tidenes knarker akkurat nå, men hvis utslettet roer seg og rumpesmertene lindres så skal jeg ikke si noe på det. Jeg er jo litt lei av å se ut som en kjøttkake i trynet nå, og må si jeg deler min dypeste medfølelse for de som sliter med eksem, akne, psoreasis og liknende på daglig basis.

Jeg har likevel hatt en strålende påske! Det ble en kombinasjon av bypåske i solveggen i Svelvik og hangletur til Geilo, men jeg kunne ikke hatt det bedre. Eller jo, jeg kunne unngått den siste langrennturen. Det var jo bare is?! Jeg gikk på trynet i den minste bakken ever, og klarte likevel å knekke halebeinet?! Samboeren min tok meg ikke alvorlig der jeg lå, men den som ler sist, ler best. Helst skulle jeg ikke ledd i det hele tatt, for hvert minste host og hark gir meg smerter i ræva.

Under ser dere en liten stemningsrapport på hvordan ting ligger an på verandaen hjemme om dagen. Vi har det fælt, hæ?Det som faktisk er fælt er jo dette. Her skal det sies at jeg har smelt trynet mitt i en krukke med BB-cream for å dempe rødheten, men sannheten ligger tross alt synlig for Gud-og-hvermann på snap- og instastory @haugaard91. Jeg innbiller meg at det hjelper å dele hva jeg går gjennom slik at folk ikke tror jeg har forfalt heeelt når de ser meg. Herregud, så forfengelig man har blitt..

Nå sier jeg meg ferdig med rumpesprøyter, adrenalin-shots, morfininjeksjoner og inhalering for i dag. Vi skrives senere!