Ny måned, blanke ark. Jeg kunne ønske jeg skrev dette innlegget mens det fortsatt var sol og fint påskevær, for akkurat nå er jeg målløs – bokstavelig talt. Jeg blir så påvirket av været, men jeg skal ikke la det stoppe meg denne gangen. Her er mine mål!


💧 Jeg skal komme inn i bedre rutiner på jobbfronten. Akkurat nå går dagene inn i hverandre uten mål og mening. Jeg klarer ikke å tenke på noe annet enn jobb, og jeg klarer ikke å skille jobb, blogg og privatliv. Jeg må skaffe meg mer struktur i hverdagen, og lage ukentlige og kanskje til og med daglige mål og to-do lister.

💧 Jeg skal plante i hagen! Snøen smelter sakte, men sikkert, og jeg er så spent på hva som skjuler seg under! Vi kjøpte jo huset for bare to måneder siden, og aner ikke hva som venter oss. Jeg gleder meg til å få jord under neglene!

💧 Jeg skal ferdigstille hjemmekontoret 100% – allerede denne uken. Taket er straks ferdigmalt, og jeg kan flytte inn igjen. Akkurat nå har jeg hjemmekontor i spisestuen, og det gagner ingen. Heldigvis er jeg ikke lett å distrahere, så her får hundene mase og oppvaska flyte – jeg ordner opp igjen når dagens gjøremål på pcen er unnagjort!

💧 Jeg skal melde meg inn i nytt treningssenter – sammen med samboeren! Vi har jo flyttet, og hva er vel bedre enn å kickstarte sommerformen på et nytt, fresht senter med mannen i sitt liv?

💧 Jeg skal holde en sykt stor giveaway på Instagram! Her snakker vi premier som makeup, behandlinger innen hud og negler, hudpleieprodukter, interiør og mye, mye mer. Planen er at konkurransen ligger live neste søndag!

💧 Jeg skal pushe pappa og samboer til å få ferdig vaskerommet. Jeg er så lei av å ha tørkestativet i stua – det blir jo så helvetes mye støv av det?! Jeg er også lei av å vente på å få satt inn badekaret på badet. Der står det nemlig en vaskemaskin å sperrer.. Vaskerommet er langt ifra ferdig (akkurat nå er det bare et betong-høl) men jeg skal få alt på plass – hvertfall før 17. mai.

💧 Jeg skal selge alt jeg ikke har behov for. Bare i dag har jeg solgt en designerveske, en flatskjerm-tv, et maleri og en gammel iphone. Pengene skal jeg bruke på noe så overfladisk som en Gucci Marmont i sort skinn! Håper bare de har den inne i Oslo..

💧 Jeg skal henge opp plakater rundt i nabolaget og skaffe meg en hundepasser. Jeg har så mye dårlig samvittighet når det blir lange dager på kontoret og samboeren jobber på sjøen. Kjenner du noen i Svelvik som er interessert?

💧 Jeg skal steppe opp blogg-gamet og komme tilbake til rutinene der jeg oppdaterte blogg og sosiale medier daglig. Jeg har så mye på to-do listen nå at jeg blir heelt sprø bare ved tanken. Jeg trenger å fylle opp bildebanken litt også, så jeg må huke tak i en av fotokompisene mine fort som fy. I tillegg til dette skal jeg bli litt hardere på tastaturert igjen. Jeg vet dere samlet sinnabloggeren!

💧 Jeg skal begynne med et nytt prosjekt på bloggen! Planene er allerede i gang, men det er for tidlig å røpe noe ennå.. Hihi!


Nå skal kofferten pakkes! Denne jenta stikker nemlig til Vrådal med gamle kolleger i helgen for årets siste skitur og afterski! 😀