Jeg la fotballkarrieren på hylla i en alder av 16, men valgte å begynne opp igjen for noen år siden. Det hele stoppet opp da jeg plutselig befant meg i Portugal under innspillingen av Top Model. I går fikk jeg spørsmål om å starte opp igjen, og det for STABEKK. Spørsmålet kom fra min bloggkollega og gode venninne Martine Halvorsen og altså.. selvfølgelig har jeg lyst!

Men har jeg tid? Tid til å reise helt inn til Stabekk for å trene med Martine og resten av damelaget deres? Jeg bor jo to mil på andre siden av Drammen, altså i helt motsatt retning, og jeg jobber 100% i tillegg til å ha blogg/firma, samboer, to hunder og nytt hus. And let’s face it: jeg kan umulig være i god nok form. Jeg kan jo spille fotball, og jeg er sterk. Men kondisjonen er jo nærmest ikke-eksisterende! Vinteren er så jævlig hard når det kommer til kondisjonstrening ass.. Hva skal jeg gjøre?!