Er det rart vi er forelsket i denne plassen? Det er snart tre måneder siden vi kjøpte drømmehuset med den perfekte beliggenheten ved sjøen, og vi er allerede godt i gang med klargjøring av hagen til sommeren. Vi har skaffet oss det vi trenger av grill og hagemøbler, og jeg har laget en daybed som dere kan se i dette innlegget. Vi har plantet thujaer i store krukker ved inngangspartiet, og margeritter i alle slags farger i krukker rundt trappen ned til hovedplenen. I tillegg til dette har jeg sådd alle mulige slags grønnsaker, og de har allerede begynt å spire! Jeg har blant annet plantet gulerøtter, agurk, rødløk, jordbær, sukkererter og fire ulike salat-typer, og gleder meg til å kunne hente ferske grønnsaker fra hagen. I tillegg har jeg plantet paprika, tomater og urter i blomsterkasser innendørs, som jeg snart på flytte ut. LK kaller meg bare «konemor» om dagen. Husmor-emne!

Det deiligste med denne hagen er den overbygde verandadelen med terrassevarmer!

Hengekøya har selvfølgelig kommet på plass!

Deler av tomta består av svaberg, og utsikten fra denne benken er upåklagelig! 
Her er planen å bygge platting med to solsenger og masse planter. En skikkelig oase!

I enden av tomta hadde de tidligere eierne en komposthaug på toppen av trappa.
Vår plan er å bygge platting med en utendørs bademulighet!

Og sistnevnte er vårt neste hageprosjekt. Det kan derimot ta litt tid, siden LK reiser på sjøen igjen i morgen å blir borte i tre uker… Han har allerede ryddet og kjørt hauger av «hagesøppel» på gjennvinningsstasjonen, så får heller jeg planere før han kommer hjem igjen og bygger platting! Jeg ønsker meg nemlig et utendørs spabad der innen juli. Da skjer det noe superkult her i gården som jeg gleeeder meg til å dele med dere! Men frem til da krysser jeg fingrene for fint jobbe-i-hagen-vær!