Jeg vet ikke hvor jeg skal starte dette innlegget engang.. Fredagen var så forbanna sinnsyk! Det startet med at jeg fikk en invitasjon til showet «The Box NYC on tour» – en VIP-influencer fest på Wallmans i Oslo. Jeg reiste inn med mine +2 mannfolk, kapret et bord, og bestilte utallige flasker med rødvin, hvitvin, champagne og you-name-it. Det var liv laga, for å si det mildt! På scenen stod nemlig en flokk heite burlesque-damer, godt trente mannfolk, flinke dansere, sangere og sprø strippere. Altså, for et show! Her fikk vi se alt fra mannfolk i psykadeliske kaninkostymer og nakne damer som drar glowsticks ut av vajay-jayen! Dette er et show dere MÅÅÅ se når dere får sjansen!

Kvelden ble avsluttet i en taxi hjem til Drammen etter at min heterofile bestekompis klarte å kline med favoritthomoen min, Joakim. Altså, for en natt. Ord kan ikke beskrive hvor legendarisk dette var! Nå skal jeg dø videre på sofaen Xx