For en dag! Jeg har jobbet, ordnet istand til grillings på verandaen i morgen, tapt i budrunde på utendørs jacuzzi ( 🙁 ) vunnet budrunde på innendørs jacuzzi ( 🙂 ) sovnet i bikini i solen og blitt svart (!) og turt å skru på gassgrillen for første gang i mitt liv. Grunnen til at jeg er pingle er at gassgrillen til mamma brant opp hele leveggen på verandaen vår når jeg var liten, så jeg har sjukt gassgrill-angst. HAHA! Resten av dagen går med på å sitte i dusjen (fordelen med steamdusj som ser ut som en tidsmaskin) og se på Paradise Hotel. Jeg skal også pakke, for på lørdag reiser jeg avgårde til København sammen med en av mine nærmeste. DET er et eventyr som må følges på snap @haugaard91. Dette er tradisjon – sist gang ble vi kjendiser på danskebåten, og alle visste hvem vi var etter en fuktig natt på byen med mye dans, dumme tatoveringer og morsomme nachspiel. Let’s go!

DRESS FRA HM

Buksa kjøpte jeg i september, og jakken i april. Flaks! Skjer med å selge et SETT separat?!