Det er ingen i verden som er flinkere enn meg til å utnytte fridager, helligdager eller inneklemte dager – det kan jeg nesten love deg. Mens mange bruker tiden på å slappe av i sofaen og binge-watche serier, inviterer jeg til grill og drinker på verandaen to dager på rad. Dere som følger meg i sosiale medier har sikkert sett at jeg har grillet omtrent hvert eneste måltid de siste to døgnene. Dere har sikkert også sett at vi har skravlet, drukket, gått turer, spist softis på brygga, og satt opp og testet både vannsklie og slackline. I tillegg til dette har jeg rukket vårrengjøringen av huset, litt hagearbeid, onlineshopping av hagemøbler, Paradise Hotel, et par timer hjemmekontor, og en heavy budrunde på jacuzzi som jeg tapte med en hundrelapp på grunn av juks og fanteri. Her har jeg virkelig fått unna det beste fra begge verdener – sommerkosen og nødvendige gjøremål.


18. mai er en ny fridag for meg – jeg har valgt å ha inneklemt fredag og stikker til Sverige for å fylle fryseren med grillmat!