ADVARSEL: BLURRY MOBILBILDER FRA TIDENES FYLLEFEST

Forrige torsdag dro jeg og makeupartisten min, Gentiana på Ambience, inn til Oslo for å vorse med Karoline, Ingrid, Ine og Ina fra årets sesong før finalefesten gikk av stabelen på Rockefeller. Gentiana sminket både meg, Karoline og Ina, og vi så smashing ut hele gjengen! Dette var en av årets varmeste dager, så vi satt stort sett i BHen på hotellrommet hele gjengen og svettet ihjel mens vi kastet ned prosecco-flaskene en etter en. Dagen før la jeg ut en poll på Instagram og hvilken kjole jeg skulle velge, og det var nærmest enstemt – den røde, tropiske vant! Jeg matchet kjolen med korallrøde negler, røde lepper og rød øyeskygge, og følte meg sinnsykt fin! Karoline så også helt smashing ut i vår halvveis hjemmelagde kjole fra Nelly. Den så ikke ut da vi åpnet posen, men med litt hjelp fra Haugaards damp & sy-stue (haha) fikk vi henne til å se ut som en nymoderne Askepott. Jeg og Gentiana hadde en avtale om å være hverandres fotograf slik at vi fikk noen freshe bilder til blogg og sosiale medier, men det gikk ut hus forbi, haha.

Når det kommer til selve finalen så heiet jeg både på Leo, men også på kjærligheten mellom Ingrid og Erik, så for meg var det egentlig litt likestilt hvem som vant. MEN! Jeg syns Leo kunne ventet litt med å slippe kula. Hadde de bestått troskapstesten hadde han tross alt fått 50.000 ekstra, men jeg sier som Karoline gjør i videoen under (jeg var delvis på jobb for lokalavisa under finalefesten): den ekte vinneren her er vel TV3 som slapp å cashe ut en halv mill.SE VIDEOINTERVJU MED KAROLINE OG MARIUS: