To av mine elskede, små andefrøkner har forsvunnet hjemmefra, og en leteaksjon har blitt iverksatt. Hittil har over hundre, søte lokalinnbyggere delt innlegget mitt på Facebook, og Svelviksposten har laget en etterlysning. Jeg krysser fingrene for at de er ute på vift og har blitt tiltrukket av sjøen, og at vi ikke har fått besøk av noen rovdyr iløpet av natten. Dolly, den hvite, har vært favoritten min siden jeg besøkte gården jeg hentet de fra, og det er så hjerteskjærende å tenke på at de kan ha blitt offer for katt, rev eller hønsehauk.. I hagen ligger det kladder med grå fjær, så det ser dårlig ut for den ene, men hittil har jeg ikke funnet en eneste hvit fjær, noe som kan bety at Dolly har blitt skremt og fløyet vekk under angrepet. Men hvem vet. Jeg syns bare det er rart vi ikke har hørt noe. Endene bor rett utenfor soveromsvinduet vårt, og vi sover med vinduene åpne. De har aldri stukket av før, og basert på hva som ligger igjen i hagen ser det ikke ut som det er det som har skjedd nå heller.. Kryss fingrene for meg, folkens!

Disse to altetende damene har forsvunnet fra Øvre Svelvik. Dersom noen får de på besøk er de heldige, for de tar gjerne en brunsnegle eller fem.

LES INNSLAGET I LOKALAVISA HER - MORSOM SAK OM EN TRIST HENDELSE!