I går hadde jeg bursdag (!) og den feiret jeg med stress og mye fysisk aktivitet. Det hele startet med overtid på jobben på grunn av en hastetur til Fornebu for å kjøpe nye kontormøbler og en runde inne i første etasje på IKEA. Deretter flyttet vi kontoret, og måtte løfte innkjøpet og flyttelasser opp fire etasjer. I 19-draget gikk jeg til innkjøp av to malm-kommoder fra en kjøp og salg-side på Facebook, for så å bære de opp i huset, og ned i kjelleren. Dagen avsluttet med tegning av vaskerom og samtale med rørlegger, før jeg startet med bursdagsmiddagen – som jeg spiste helt alene. Eller i selskap av jentene i Orange is the new Black, om du vil. Andebryst hadde kanskje passet bedre med rødvin enn pepsi max, men jeg skal ikke klage! Det eneste jeg klager på er alderen. Jeg nærmer meg 30 med stormskritt. På tide å gifte seg, investere i større bil, pusse opp barnerommet og gå til innkjøp av en Golden Retriever, eller hva? Jeg hører heldigvis at 30 er det nye 20… Kan noen være så snil å bekrefte det?