Bilderesultat for autumn collage

Folkens, dere MÅ gjøre meg en tjeneste! Gå inn på Netflix og sjekk ut stand-up showene til Iliza Shlesinger. Dette er min nye favorittperson i hele verden, og jeg kan relatere til ALT hun snakker om! Her om dagen hørte jeg en sketsj om jenter og deres forhold til høsten, og jeg ble nesten litt flau. Hun sier at ALLE jenters favorittsesong er høsten, og at jenter omtrent kan høre det første løvet falle fra treet utenfor vinduet. Da kan man nemlig fyre i peisen, tenne stearinlys, kle seg i lag-på-lag, drikke kakao og kose seg under et teppe – KOSE SEG som vi sier på godt norsk. Og det er så sant! Nei, vet dere hva. Før jeg begynner selve innlegget så må jeg nesten lime inn en video. SE DENNE, SERIØST! #PumpkinEverything

Anyways! Her er mine mål for september. Og gjett om jeg skal kose meg med høst, stearinlys og fyr i peisen!


🍁 Jeg skal organisere garderoben min, fjerne sommerplagg og gjøre nøkkelplaggene mer synlig slik at det ikke tar så lang tid for meg å finne et antrekk om morgenen. Nå ligger alt i hauger i skapene mine, og det er ikke særlig inspirerende.

🍁 Jeg skal rydde verandaen klar til vinter. Flytte jacuzzien under tak, plante om og høste inn resten av grønnsakshagen, innrede den ene kjellerstua med daybeden og rottingmøblene, og fikse de knuste vinduene på verandaen etter sommerens festligheter.

🍁 Vi skal til Roma! Endelig får jeg kommet meg ut av landet litt igjen. Jeg har vært hjemme siden juli, og sommerfuglene i magen skriker av tanken på sol og varme, pasta og pizza. Og fotballkamp da. Vi skal nemlig se AS Roma – Lazio!

🍁 Jeg skal bli flinkere til å si nei. Jeg er så ekstremt overarbeidet om dagen, og har alt for mye på to-do listen. I tillegg sliter jeg fortsatt med redselen og angsten etter overfallet, noe som kommer og går utenfor min kontroll.

🍁 Jeg skal komme i form! Kanskje ikke i september, men dette er en fin måned å starte på. Man kan fortsatt gå turer i skog og mark, og snart kommer snøen så jeg kan stå på ski. Snart melder vi oss inn i nytt treningssenter også!

🍁 Gi bilen min litt kjærlighet før jeg eventuelt selger den. Bobla trenger en skikkelig innvendig og utvendig vask. Den trenger også polering, nye dekk og en real rens i møblementet. Det skal jeg spandere på meg!

🍁 Få kjæresten min hjem! Han kommer hjem i slutten av måneden, og da blir han 100% hjemmeværende i tre uker! Det er første gang siden april (?) og jeg gleder meg til å få en noenlunde normal hverdag med samboeren min igjen..