For en helg jeg har hatt. Her snakker vi berg- og dalbane av følelser, stress og fullstendig zen! På fredag måtte jeg kjøre til Skien for å hente den nye steamdusjen vår, og på vei hjem fikk jeg tidenes breakdown i bilen. Altså, vi snakker fullstendig krise. Jeg følte meg alene, forlatt og hjelpesløs, og visste ikke hva jeg skulle gjøre med den drit-tunge dritt-dusjen. I tillegg til dette stoppet jeg på butikken på vei hjem og handlet inn alt til hjemmelaget eplekake, bortsett fra… epler. Butikken var stengt, så gjett hvem som klikka og begynte å grine? Da jeg kom hjem og fikk i meg en sjokoladebit som lå igjen etter forrige helgs jentekveld ble humøret plutselig mye bedre, for guess what.. PMS! Det er sjukt hvor mye hormonene styrer! Haha!

I går kveld hadde jeg tidenes kosestund alene med tente lys, sushi, ferske vårruller og fine TV-programmer, og plutselig følte jeg at jeg hadde kontroll på livet igjen. Slik er det i dag også, heldigvis. Er det mulig… I skrivende stund venter jeg på at risen skal bli ferdig så jeg kan hive i meg et par ruller til med sushi, før jeg går løs på kjellerstua. Jeg har allerede ommøblert, ryddet, vasket og gjort om hele hyllesystemet i stua. Og jeg syns det ble riktig så fint! Hva syns dere? Inspirert av @aljaskrt på Instagram!

Nå skal jeg kose meg med en kopp latte macchiato og høre på favorittspillelista mi «feeling acoustically good» som jeg oppdaget på benken til Gentiana på Ambience for et par besøk siden. God helg videre, fininger! Mvh Hormonella. Xx