I morgen tidlig setter vi snuten mot Egypt, og jeg har igjen valgt å la macen ligge igjen hjemme! Det hadde kanskje vært digg med litt Netflix & chill på kveldene, men vi har heller bestemt oss for å nyte hverandres selskap, spille spill og lese bøker. Voksenpoeng! Hver gang jeg tar med laptopen på ferie ender det i timer foran skjermen, både for å blogge og for å se på unødvendige filmer og serier man heller kan se hjemme fra sofaen i den norske kulda. Nå skal vi nyte god mat og drikke, underholdning og solnedganger! Dere kan likevel følge med på reisen på Instagram under brukernavnet @haugaard91. Det samme heter jeg forøvrig på Snapchat! Her kommer stories og bilder fra dykking, delfinsvømming, markeder, mat og ørkenvandring. Jeg er tilbake foran skjermen mandag 7. januar – muligens med et par gode og spennende nyheter i tillegg til mye spennende oppdateringer fra pyramidenes land. Godt nyttår, alle sammen!