Dersom du er ung og en flittig bruker av Instagram har du garantert lagt merke til makeup-guruene med tilsynelatende perfekt hud og uoppnåelig glød. Og det stemmer, de fleste forsterker både kontraster, farger og lys i bildene sine i tillegg til å fjerne urenheter og booste gløden. I denne makeup-looken har jeg ikke gjort noen av delene. Jeg har brukt dagslys og tre produkter fra MAC – både over og under huden. Dette fungerer også dersom du er eldre, og selv om du kanskje har fått beskjed om å bruke mindre «glitter og shimmer» med alderen, er det ingen fare å bruke disse produktene da de for det første ikke er altfor pigmenterte, og for det andre ikke skal legges på plasser hvor man får linjer.

Nå skal det også sies at graviditeten har gitt meg vakrere hud og mer glød!
MAC: prep + prime fix+ gold // soft & gentle highlight // goldlite strobecream – totalpris: 700 kr

Tre glød-givende produkter i tre forskjellige konsistenser. En spray, en krem og et pudder. Alle produktene fikk jeg sponset under og etter Top Model-innspillingen, men jeg har ikke noe samarbeid med MAC i dag, og bruker fortsatt produktene to og et halvt år senere. Kremen bruker jeg på neseryggen, amorbuen, kinnene, pannen og under øyebrynene etter fuktighetskrem, men før foundation. Etter kremen er påført dusjer jeg over ansiktet med sprayen. Etter at foundation, contour og blush er lagt, legger jeg highlighterpudderet på akkurat samme sted som kremen. Etter jeg er ferdig med sminken dusjer jeg over ansiktet med sprayen igjen, og resultatet er en frisk og naturlig glød! Når jeg skal på fest setter jeg sminken med settingspray fra Urban Decay (all nighter) slik at den varer helt til jeg kommer hjem. Så der ser dere. Man trenger ikke photoshop – bare gode produkter ♥