UKE 19

Det er tirsdag, og jeg er mer klar for kveldens yoga-økt enn noensinne! Er det en ting jeg trenger i dag, så er det å roe meg ned og fokusere egen pust og tanker omringet av duftende stearinlys og rolig musikk. Jeg stresser så ufattelig mye om dagen, og det er egentlig totalt unødvendig! Jeg er halvveis i svangerskapet og irriterer meg over hunder, hundehår, klesvask, oppvask og hybelkaniner – ting jeg helt klart burde la ligge nå som jeg er opptatt med å skape et liv inne i magen. Alt dette i tillegg til å jobbe 100% med matforgiftning og svangerskapsmigrene. Den lille fortjener ikke en mamma som er konstant sint og stresset over små og ubetydelige ting, og det har jeg bestemt meg for å begynne å øve på allerede nå. Jeg startet med en tur i badekaret i går kveld og fortsetter med en yoga-session med søsteren min i dag (hun er instruktøren i gravidyoga-klassen vår). I morgen har jeg invitert vaskedama over for å ta en real sving med feiebrett og kluter før helgens oppussing starter. Hu her har nemlig bestemt seg for å pusse opp toalettet, og bestilt maling, nytt teppe og nye lamper. Stresse ned, sa du? Det var det, da…

SPONSET: IDEAL OF SWEDEN DEKSLER

Over til noe litt mer positivt! @idealofsweden har en super kampanje gående denne uken hvor du får et gratis deksel for hvert du kjøper! Idéelt dersom du mangler en gave til bursdager, morsdag eller valentine. Bruk koden HANNAHxNO ved utsjekk 🙂