Jeg tror ikke jeg har blogget en pastarett på nærmere to år, og da var det samboerens fantastiske spicy pasta dere fikk bryne dere på. Det er jo nærmest livretten min, men nå har jeg komponert en deilig carbonara til dere i tillegg! Denne er riktignok laget på øyemål og ut ifra hva jeg hadde tilgjengelig på kjøkkenet, men det viste seg å bli en fantastisk deilig middag likevel!

DU TRENGER:
1 pakke fersk pasta – 1 dl fløte – 1 eggeplomme
2 kyllingfileter – bacon i strimler
1 chili – 1 hvitløksfedd
masse revet parmesan – smør til steking
Sort trøffel, trøffelolje eller trøffelsalt
Hvitløksbaguetter

Fres hvitløk og chili i panna til det har blitt blankt. Ha over kylling og bacon, og gjennomstek – tilsett salt, pepper og trøflene. Sett pastaen til koking. Har du kjøpt fersk pasta trenger den som regel ikke mer enn 4-5 minutter i vannet. Når pastaen er ferdig heller du av vannet, og tilsetter pastaen i stekepanna med kjøttet. Hell over fløten og parmesanosten, og vend til osten smelter. Strø noen friske urter over, og server med eggeplomme og hvitløksbaguetter. Voila!

PS: Om to timer vet vi om det er en liten gutt eller jente som bor i magen!