Endelig er våren her for alvor, og jeg kan kle meg i korte KJOLER! Dere som har vært gravide vet hvordan det føles å kunne gå fra bukser til kjoler, og den følelsen er det lite som slår når alle klærne strammer og gjør en kvalm. Nå er garderoben oppdatert med fire nye kjoler som jeg gleder meg til å bruke utover våren, og forhåpentligvis passer fjorårets mer baggy maxikjoler når jeg er sprekkeferdig til sommeren. Hvis ikke, så satser vi på pent vær og bikini – sant? Denne helgen har vi brukt til å få orden på huset! En real vårrengjøring, rett og slett. Verandaen har blitt møblert, jacuzzien er fylt opp, renset og skrudd på, og grillen er klar for en grillpølse eller ti. I dag meldte behovet seg for spareribs, så jeg burde egentlig vært på farten for å handle inn tilbehør!

JAKKE LINDEX / DEKSEL IDEAL OF SWEDEN / BELTE GUCCI / KJOLE HM

Vi har også vært på båtmessen i Lillestrøm i helgen, og sikler veldig på en Stingray 250 CR som vi har muligheten til å kjøpe. Båtplass rett nedenfor huset har vi fått også (var på visning i går!) så nå må vi rett og slett gå i tenkeboksen! Mammaperm denne sommeren, pappaperm neste sommer – en styrmann bak roret på en lekker cabincruiser hadde ikke vært feil, eller hva? Båten vi har sett på har stor kabin, og plass til åtte personer. Det hadde vært en drøm ettersom vi allerede bor rett ved sjøen!