blogan

Et antrekk fra forrige uke, rett og slett fordi jeg sitter halvnaken i sengen med en kaffekopp på fanget. Det vil dere vel ikke se? Haha! Bodyen er fra bikbok, cardiganen er fra Gina Tricot, bukse fra Pimkie i Berlin og smykke fra mammas kolleksjon. Det er ikke alltid jeg kan fyre opp antrekkene med crazy colors og mønstre. Sånn som nå hvor håret mitt er helt Rihanna-rødt er det veldig vanskelig å kombinere et antrekk. Dette gjelder make-up også. Det er så utrolig fort gjort å se ut som en klovn, haha! 😀

Nå har jeg fått tre hentelapper i posten, og det morsomme er at jeg ikke aner hva det kan være. Forhandlerne fra Hong Kong sender ikke pakkene fort nok til at det kan være de, og jeg kan ikke huske å ha bestilt noe på nettet. Kanskje jeg endelig får den nydelige kåpen fra Sheinside? 😀 Elsker blogglivet!