310671-11-1350602421108-n800

Skjermbilde 2013-04-18 kl. 14.40.23

Ny blogg, nye muligheter. Jeg har vært Femelle-blogger i akkurat to uker og begynner å komme inn i wordpress-systemet. I menyen til venstre ser dere noen widgets som leder dere til både facebook, instagram og muligheten til å abonnere på innleggene mine – også kalt nyhetsbrev. Da får du en liten melding i mailboksen når det skjer noe nytt og spennende på bloggen! Jeg blir også glad for følgere på Bloglovin, for jeg vet hvor vanskelig det er å følge med på en blogger utenfor Blogg.no i dette landet. Følg meg via Bloglovin her! Nå kan man også bruke google translate til å oversette innleggene mine, men jeg må på forhånd advare dere: det er en helt sinnsykt dårlig applikasjon! Test det ut, dere kommer til å le 😀

<- Read my blog through Google Translate!