Skjermbilde 2013-08-17 kl. 17.58.48

– Jeg setter alltid på en jentefilm når jeg er alene hjemme, men jeg ender alltid opp med å slå av å bytte til action. Favorittfilmene handler om katastrofe, kidnapping eller stalking. Creepy filmsmak? Haha!

– Jeg mener at de beste filmene kom ut på slutten av 80 og 90-tallet. Dagens skuespillere suger i forhold! Jeg anbefaler filmer med Harrison Ford, Meryl Streep, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer og Michael Keaton i hovedrollene. Alltid en suksess! Hånden som rører vuggen, Farlig begjær og Skyggen fra fortiden er store favoritter!

– Folk blir stadig vekk overrasket over hvor sterk jeg er! Jeg ser ikke akkurat stram ut, men jeg løfter tyngre enn mange mannfolk. Jeg syns det er viktigere å være sterk i kroppen enn å være tynn.

– Jeg kjører scooter selv om jeg har førerkort på bil. Kall det gjerne en fascinasjon for to-hjulinger! En vakker dag har jeg motorsykkellappen. Da blir det roadtrip på Route 66 i Amerika!

– Jeg har alltid uflaks. Alltid. Jeg mister ting, blir ranet, blir frastjålet ting, knuser ting, skader meg. Alltid.

– Jeg får alltid hjertebank når jeg ser politiet. Selv om jeg ikke har gjort noe galt. Spesielt når jeg kjører bil! Flere som har det slik? Lurer på hvorfor.. Kanskje fordi mange politimenn i Norge lider av gudekomplekser?

– Jeg lider av et ubalansert hormonsystem. Jeg får fortere kviser enn andre, går lett opp i vekt og får humørsvingninger. Jeg må derfor passe litt ekstra på huden min, trening og kosthold, og hvordan jeg oppfører meg mot f.eks kjæresten min. Haha 🙂

310671-11-1363088047727

– Jeg er avhengig av Ipad-spillet «Hay Day». Jeg mååå innom minst fem ganger om dagen. Jeg bruker til og med portabelt hotspot på telefonen for å spille på ipaden når jeg ikke har wifi!

– Jeg har hverken Spotify, Netflix eller Viaplay-konto. Jeg surfer gjennom livet på andres regning og passord.

– Jeg har blitt skummelt voksen de tre siste årene jeg har bodd hjemmefra. Jeg klikker på samboeren min om han ikke rydder opp etter seg, jeg lager hjemmelaget mat så og si hver dag, og jeg har mistet kjennetegnet mitt som var å være litt smågal. Før var jeg helt YOLO, men nå er jeg mer «tenk om jeg dør?!» og «TA PÅ DEG REFLEKS!!!». Haha, rart!

– Jeg har arvet brunfargen til mamma og pappa, og de typiske Haugaard-øynene som er ganske smale. Jeg har flere ganger fått spørsmål om jeg har en bestefar som er neger eller japse, eller om jeg selv er fra Bosnia eller Albania. Lite kult!

– Jeg er egentlig helt sykt perfeksjonist. Når jeg var liten skulle alt organiseres i mapper, konvolutter og hyller, og på skrivepulten min lå alt i parallelle linjer. Etter tre år som samboer har jeg gitt opp, men jeg kjenner hele tiden trangen til å organisere og flytte på ting.

– Jeg ser sjeldent på TV når jeg er alene hjemme. Da går det heller i musikk, stearinlys og god mat.

– Har vi noe til felles? 🙂