Skjermbilde 2013-09-11 kl. 15.05.55

Cape – Day birger Et Mikkelsen (2499,-) @stepinhokksund på Instagram

Nå på sensommeren vil jeg kombinere capen med et par ballerinas og en skinny jeans, men når senhøsten og vinteren kommer er det absolutt på tide å bytte ut ballerinaskoene med et par lekre, lårhøye støveletter. Capen er perfekt til høsten. Den sitter ikke stramt, du kan kombinere den med mange lekre skjerf og sjal, og det er rett og slett det perfekte cafè – og shoppingantrekket. Og det beste: beina ser såå slanke ut! Dere kan regelen? Skinny jeans med baggy overdel og baggy jeans med skinny overdel. Funker for meg 🙂

I dag er jeg så ubeskrivelig fyllesyk at jeg vet ikke forskjellen på opp eller ned. Heldigvis kom mamma med kebabmiddag på døra. Hvor heldig er ikke jeg? I dag skal jeg tilbringe tiden i sengen, så ikke håp på for mye! Været er grått, så jeg har ikke dårlig samvittighet heller. Høstkooos <3