Skjermbilde 2013-09-11 kl. 14.58.41 Skjermbilde 2013-09-11 kl. 15.15.07

Det er ingen hemmelighet lenger. Været er grått, kveldene er kalde og vinden er sur. Det er høst. Snart vinter. Kaldt, surt og jævelig. Likevel er det denne sesongen jeg liker best. Jeg liker det grått, blandet med alle fargene fra trærne. Fargene som snart ligger på bakken og blir til jord. Jeg liker moten, jeg liker å pakke meg inn, skjule skavankene og gjemme meg bak et stort skjerf. Dette er min sesong, og heldigvis fant jeg drømmejakka. Dette er hverken Parajumper, Goose eller Zara. Dette er Culture, og jeg elsker fargen, detaljene og snittet. Jakken og skjerfet er fra Step-In i Hokksund (@stepinhokksund på Instagram) og prisen er overkommelig. Jakken koster 1799,- og skjerfet 699,-

I kveld forbereder jeg meg selv og leiligheten på et to døgn langt besøk. Jeg skal nemlig bli fulgt, filmet og fotografert i to dager i forbindelse med bloggen og sosiale medier! Jeg legger selvfølgelig resultatet ut på bloggen dersom jeg blir fornøyd 🙂 Ha en fin kveld videre! Det skal jeg! Jeg har nemlig vært hos en av bestevenninnene mine og vi har proppet i oss brownies, vaniljeis, biff, semulepudding og bacongull.. *kvalm*