Skjermbilde 2013-09-11 kl. 15.09.38  Skjermbilde 2013-09-11 kl. 15.15.41

Sko fra Debbie (1299,-) og jakke fra Culture. Begge finner du hos Step-In i Hokksund 🙂 Gjett om jeg elsket skoene da? Man kan trygt si at jeg har en liten fascinasjon for nagler og hodeskaller. Skoene og jakken er i samme farge, og jeg har valgt å kalle den khakigrå. Lekkert! Nå skal jeg til Solbergelva legesenter for å sjekke skjoldbruskkjertelen og for å teste hormonnivået. Denne kroppen fungerer ikke som den skal, så nå krysser jeg fingrene for full utredning. Kan dere tenke dere en hverdag med null energi, hetetokter, kviseutbrudd, depresjoner, angst, humørsvingninger og ukontrollerte vektendringer? Disse symptomene (og mange fler) har jeg på listen, og nå er det på tide å ta tak i problemet. Tenk at alt dette kan komme av en liten hormonfeil i kroppen? Det kalles østrogendominans, og jeg hater det.

Håper alle får en litt bedre dag enn meg 🙂 Jeg hater legebesøk!