Skjermbilde 2013-10-03 kl. 01.12.54

Jeg har aldri vært fan av merkeklær. Jeg syns faktisk det kan bli direkte stygt og harry om man tropper opp med merkeklær fra topp til tå. Men har jeg virkelig fått øynene opp for designervesker, og samlingen min begynner å vokse. Ovenfor ser dere min (veldig brukt og slitt) Burberry Prorsum veske. Denne har jeg brukt over skuldrene siden jeg var 17, og jeg tror alle som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker den. Den har plass til macbooken, ipaden, almanakken, skolebøker, kamera, sminkepung, klær.. Ja, alt jeg trenger. Men nå byttes den ut med Michael Kors Jet Set, rett og slett for å få litt avlastning fra alle de tunge tingene. MK er faktisk laget for ipad og mac, og skal tåle tyngre ting. Den er i hus om tre uker, og jeg kan virkelig ikke vente! Ellers har jeg Mulberry Hobo vesken jeg fikk av pappa og en liten Louis Vuitton Speedy som jeg fant på bruktmarked. Nå er det en Alexander Wang og en Chanel som står i hodet mitt. Hvorfor har det plutselig blitt slik? Hva tenker dere om dyre designerplagg?