fest

Hej hej, hallåå! Håper alt står bra til hjemme! Her er det fortsatt solskinn, good vibes, øl og gladlaks, og i går kom de siste gutta våre frem til festivalen, noe som resulterte i høy partyfaktor på kasinoscenen! Han ene fyller faktisk 23 år i dag, så gratulerer med dagen til bestbro’ Ronny Røstgård! 🙂 I går fikk jeg med meg Coucheron, Kaveh og Savant, og jeg kan ikke beskrive hvor sykt imponert jeg er. Alle er unge, vellykkede og norske, og det gjør meg så jævelig STOLT. Savant spesielt. Har dere hørt om savantsyndromet? Det er en mental sykdom som går ut på det samme som autisme, og det oser respekt når han står på scenen, spesielt da man vet at han tegner musikken sin i photoshop før han hører den selv. Helt sprøtt!

Alt i alt var kvelden fantastisk selv om vi tok kvelden relativt tidlig. I dag er jeg med andre ord ikke såå fyllesyk, så jeg er klar for å dra den heeelt ut til M.I.A, Disclosure, Foster the people og Of mice and men i kveld! Noen som er gira på videosnutter for kvelden? Dessverre vil ikke GoPro kameraet mitt slå seg på, men sjekk ut snapchat @Haugaard91! Det skjer også en del på Instagram om dagen, så tast gjerne inn samme brukernavn der. Fett at jeg har fått over tusen nye følgere siden jeg begynte bloggingen for Spirit. Keep em coming!

Nå skal jeg straks tilbake til camp «havskløtt» og la captein morgan senke skuta! Det perfekte festivalantrekket er på plass, med boots, bohokjole, solbriller og cowboyhatt, og jeg har begynt å få en skikkelig fin farge på skrotten. Mat har vi handlet inn i Arendal i dag, og handlegata på festivalområdet har endelig åpnet for publikum. Jeg GLEDER MEG til å vise lyd-og-lys-kjæresten min AMFI. Det er den feteste scenen i hele verden, og jeg skjelver litt på insiden når jeg tenker på at jeg skal få høre «animals» av Martin Garrix på DEN scenen. Stemning!

Igjen, følg ferden min på www.festivalspirit.no og på @McDonaldsno. Vi blogges! 😀