IMG_9640

I går lagde jeg denne nydelige biffsalaten! Jeg hadde en halv kilo biff i kjøleskapet etter søndagens grillfest, og istedenfor å kjøre på med fløtegratinerte poteter, sopp og en heavy saus, gjorde jeg det enkelt, lett og sommerlig. Jeg har hørt at man kan spise så mye man vil av grønnsaker, så jeg lagde en ekstra stor porsjon som jeg delte med min bedre halvdel ved sengekanten i går kveld. Jeg stekte biffen i soyasaus ca tre minutter på hver side før jeg krydret den med salt og pepper. Så skrudde jeg ned varmen og la over sukkerertene og aspargestoppene før jeg strødde vegeta-krydderet over. Dette la jeg pent på en seng av sommersalat, tomater og avocado – og på toppen fikk den til slutt en liten klatt med lettrømme. Nydelig! Har 200 gram biff igjen i kjøleskapet. Lurer på hva jeg skal finne på i dag?

IMG_9643

En stor porsjon:

150 gram biff, mørhetsgrad 5/6

8 aspargestopper

8 sukkererter

8 cherrytomater

vegeta-krydder (innvandrerbutikk)

4 spiseskjeer soyasaus

1/2 avocado

sesamfrø

hjertesalat, ruccola, lollo