bi

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bruke helsesko frivillig. Jeg er en av de barna som nektet å bruke sekk på skolen, fordi det var mye kulere med veske. Jeg brukte aldri regntøy, for det var kulere med skinnjakke. Jeg var ingen fan av gummistøvler – jeg gikk heller i converse til jeg ble syk. Jeg har trosset alle disse punktene tidligere, men nå er jeg altså eier av et par Birkenstock Arizona. Jeg gikk for den hvite modellen med to skinnreimer over risten for det var modellen jeg likte mest og som passet foten min best. Jeg sier til meg selv at dette er sko jeg kun skal bruke på jobben, men i det siste har jeg blitt mer og mer obs på hvor kule de faktisk er til en litt casual maxikjole, eller til jeans og en simpel t-skjorte. Hva tenker dere? Gammal-kjerring-sko, eller sko med potensiale? Disse fikk jeg forresten tak i her (annonselenke). Gleder meg til å style opp denne rare trenden 

collagebi