IMG_0025can

 – I’m wearing: cardigan fra DAY Birger et Mikkelsen, skinnjeans fra Vero Moda og ballerinas fra HM – 

I dette innlegget har jeg lagt ved linker til bloggene jeg mener fortjener å stikke av med seieren under Vixen Blog Awards som går av stabelen i januar 2015 – også håper jeg jo selvfølgelig at jeg stikker av med en nominasjon i kategorien «årets nykommer» eller en annen kategori du føler passer meg bra. Det er i 2014 bloggen min virkelig har tatt av og blitt oppdaget (selv om jeg absolutt ikke er ny i denne store bransjen) så jeg føler selv at jeg kan passe i kategorien «årets nykommer».  Bloggene jeg har ramset opp på listen under er bloggere jeg følger daglig i sosiale medier for å sluke inspirasjon, søke latter, finne ut hva jeg skal ha på meg og hva jeg kan spise til middag. Disse bloggene er mitt moteblad, mitt oppskriftshefte, min skjønnhetssalong og personlig trener, og jeg heier på dem for alt det er verdt! Alle som stemmer på meg er med i konkurransen om å vinne kameraet Canon powershot G7-X til en verdi av 5999,- kroner! Hvor fett er ikke det? Trykk her for å nominere min blogg og for å være med i trekningen av Canons nye superkamera – det er jo så enkelt! Her er mine favoritter 

Årets blogger – Eirin Kristiansen

Årets ungblogg – Åshild fra Det-Nye jenta 2014

Årets livsstilsblogg – Emilies skap

Årets skjønnhetsblogg – Rockstar Charlie

Årets kjendisblogg – Caroline Berg Eriksen

Årets interiørblogg – Trude Thomassen

Årets moteblogg – Lene Orvik

Årets treningsblogg – Kristina Andersen

Årets matblogg – Marthe Borge